Saválló szerelt kémény

Megjelenés dátuma:
Saválló szerelt kémény
 
Saválló szerelt kémény
Saválló szerelt kémény
Saválló szerelt kémény

A saválló, acél, szerelt kémények kiemelkedő előnye, hogy könnyűek, így nincs szükség beton talpazatra valamint szinte bárhova elhelyezhetők a lakóingatlanon belül. E tulajdonságainak és roppant kedvező árának köszönhetően napjainkban már egyre népszerűbb.

Saválló szerelt kémény


Fali konzolról indított tetőátvezetéses külső kémény látható. Ugyanez  a kémény kivezetés megoldható födém áttöréssel a lakáson belül is.

Saválló szerelt kémény

 

A kémény a faltól eltartással került rögzítésre

Amennyiben úgy döntenek, hogy a fűtést tüzelőberendezéssel szeretnék megoldani, viszont az ingatlan nem rendelkezik megfelelő kéménnyel, mindenképp a szerelt kémény jelenti a legjobb, legegyszerűbb és legkedvezőbb megoldást.

Háromrétegű felépítésének köszönhetően ezek a szerelt kémények kiváló tulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkeznek. A kémény legbelső rétege egy saválló anyagból készült füstelvezető cső. Ennek az anyagnak köszönhetően képes ellenállni a savas-kénes maró páralecsapódásnak. A füstelvezető csövet körülvevő szigetelő rétegnek köszönhetően képes ellenállni akár a koromégés hatásainak is. A külső réteget szintén saválló anyag veszi körül. Stabilitását és merevségét ennek köszönheti, így nagy hőhatás esetén is képes megőrizni ezt a tulajdonságát. Olyan erős hőhatásoknak is ellen tud állni, mint a kéménytűz.

A szerelt kémény előnyei:

  • Jól tűri az időjárás viszontagságait. Megfelelő szerelés mellett egy életen át is szolgálhat bennünket.
  • Bármilyen tüzelőanyag esetében használhatjuk.
  • Az égéstermékek elvezetése garantáltan hatékony és biztonságos.
  • A legtöbb esetben méteres elemekből épül fel, így akár utólagosan is módosítható, illetve bármilyen méretben elkészíthető.
  • A megfelelő elemek használatával teljesen személyre szabható a szükségletek szerint (szerelt kémény belső, füstelvezető részének felépítése).
  • A lakásban könnyen elhelyezhető, a telepítése gyors és egyszerű.
  • Nem kell kátrány kirakódástól tartanunk.     

 

A szerelt kéményeink alapanyaga fokozottan hő- és saválló KO 36 Ti ötvözetű rozsdamentes acél lemez, melyet nagy hőmérséklet tűrő szigetelő anyaggal veszünk körbe. A szerelt kémény  külső szigetelését védő burkolat általában KO 33 minőségű lemez, mely a megrendelő kívánságára készülhet sárga és vörös rézből, alumínium lemezből, vagy színezett lemezből. 

A pontos árajánlat meghatározása érdekében mindenképp szükség van helyszíni felmérésre. A megadott áraink tartalmazzák az esetleges bádogozási, ill. helyreállítási munkák költségét is.

A kémény felépítése mellett   elkészítjük a tanúsítványokat, engedélyezési dokumentációt.  Garanciával dolgozunk!
Készséggel állunk az érdeklődők  rendelkezésére! Gyors és szakszerű kivitelezést, valamint korrekt árakat kínálunk partnereinknek !

 
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..